Opleidingsaccreditatie bij de BLCN

Deze pagina biedt informatie voor opleiders die een (post) hbo opleiding tot leefstijlcoach aanbieden en deze willen laten accrediteren door de BLCN. Het besluit tot accreditatie van een opleiding betekent dat afgestudeerden van die opleiding lid kunnen worden door het tonen van een hbo-diploma (in willekeurige richting) en het officiële diploma van de geaccrediteerde (post) hbo opleiding.

Op 28 juni 2018 is een informatiebijeenkomst gehouden voor opleiders die overwegen om hun opleiding tot leefstijlcoach te laten accrediteren bij de BLCN. De dia’s van de presentatie staan hier: slides presentatie opleiders BLCN 180628.

In het Servicedocument accreditatie Opleiders versie 1.2 staan alle achtergronden, eisen en instructies beschreven voor de accreditatie bij de BLCN.

Aanmelden voor accreditatie kan door het Aanmeldingsformulier opleidingsaccreditatie in te vullen en te e-mailen naar accreditatie@blcn.nl. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Na betaling kan het accreditatieproces gestart worden.

Bij de accreditatie kan gebruik gemaakt worden van de hulpdocumenten Formulier Bijlage A voor opleiders en Accreditatie zelfbeoordeling 1.0.

De hardcopy van alle documenten kan in één pakket gestuurd worden aan:

Accreditatiecommissie BLCN
T.a.v. Heleen de Rijke
Deken Roesstraat 7
3581 RX Utrecht

Met vragen kunt u terecht bij de accreditatiecommissie van de BLCN via accreditatie@blcn.nl.