Word lid!

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!
Om aan te melden als lid bij de BLCN volg je de volgende stappen:

    1. Je controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor het lidmaatschap.
    2. Je vraagt het lidmaatschap aan door het betalen van de administratiekosten voor inschrijving. Hierbij maak je automatisch een account aan voor de ledensite en beschik je dus over inloggegevens. Als blijkt dat je niet aan de voorwaarden voldoet betalen we de administratiekosten niet terug.
    3. Je stuurt via penningmeester@blcn.nl je hbo- of wo-diploma in plus je diploma van een van de geaccrediteerde opleidingen tot leefstijlcoach (of je certificaat van de individuele accreditatie bij de BLCN). Heb je je diploma of accreditatiecertificaat nog niet en wil je aspirantlid worden? Dan stuur je alleen je hbo-diploma en geef je aan welke opleiding je doet. Je hebt maximaal 1 jaar de tijd om je leefstijlcoachdiploma of accreditatiecertificaat in te sturen en daarmee over te gaan naar stap 4.
    4. Na controle en goedkeuring van je diploma’s ontvang je een e-mail met de factuur voor het lidmaatschap van het lopende kalenderjaar. Na ontvangst van je betaling krijg je lidmaatschapsrechten en word je geplaatst in de ledenlijst met kaart die zichtbaar is op de website. De contributie voor 2019 bedraagt €175,- (excl. 21% BTW). Hou er rekening mee dat vanaf 1 juli 2019 het volledige lidmaatschap tot 1 januari 2020 € 100 (excl. 21% BTW) bedraagt.

Heb je vragen over lid worden? Kijk dan even bij de FAQ. De meeste vragen die gesteld worden, zijn daar al beantwoord. Als je een vraag hebt die daar niet beantwoordt wordt dan stuur je een mail naar info@blcn.nl. Vragen die beantwoord zijn in de FAQ zullen wij niet meer persoonlijk beantwoorden.