Word lid!

Ben je leefstijlcoach met hbo-niveau? Dan heten we je graag welkom bij de BLCN!
Om aan te melden als lid bij de BLCN volg je de volgende stappen:

  1. Je controleert of je voldoet aan de voorwaarden voor het lidmaatschap.
  2. Je vraagt het lidmaatschap aan door het betalen van de administratiekosten voor inschrijving. Hierbij maak je automatisch een account aan voor de ledensite en beschik je dus over inloggegevens.
  3. Je stuurt via info@blcn.nl je hbo- of wo-diploma in plus je diploma van een van de geaccrediteerde opleidingen tot leefstijlcoach (of je certificaat van de individuele accreditatie bij de BLCN). Heb je je diploma of accreditatiecertificaat nog niet en wil je dus aspirantlid blijven? Dan stuur je alleen je hbo-diploma en geef je aan welke opleiding je doet. Je hebt maximaal 1 jaar de tijd om je leefstijlcoachdiploma of accreditatiecertificaat in te sturen en daarmee over te gaan naar stap 4.
  4. Na controle en goedkeuring van je diploma’s ontvang je een e-mail met een link om het lidmaatschapsgeld voor het lopende kalenderjaar te betalen. Je logt in op de site waar je je betaling voldoet én desgewenst je website toevoegt aan je profiel (optie onderaan in ledenmenu rechts).
    Na ontvangst van je betaling krijg je direct lidmaatschapsrechten en word je binnen twee weken geplaatst in de ledenlijst met kaart die zichtbaar is op de website.

Heb je vragen over lid worden? Kijk dan even bij de FAQ. De meeste vragen die gesteld worden, zijn daar al beantwoord.